Over Dunamis Ministries

 

Dunamis Ministries is opgericht in 1985 door Frank en Catherine Fabiano. Het doel van deze organisatie is Bijbelse kennis en Gods openbaring over de ontwikkeling van een mens en van menselijke relaties te onderwijzen.

Frank en Catherine staan bekend vanwege de manier waarop zij hun professionele kennis over de menselijke ontwikkelingsfasen combineren met de wijsheid van God in de Schrift en de openbaring van de Heilige Geest. De wetenschap van psychologie, counseling, en sociologie en de Bijbelse waarheid van genezing en de weg naar herstel en geestelijke volwassenheid worden zorgvuldig geïntegreerd. Deze nieuwe openbaringen onder leiding van de Heilige Geest en Gods  tedere en helende kracht daarin heeft levensveranderende invloed.

Oprichters Dunamis
Catherine en Frank Fabiano, oprichters van Dunamis Ministries, hebben de afgelopen 25 jaar over de gehele wereld gereisd en geleerd en dienden veel christelijke gemeenschappen.
Zo hebben zij met Dunamis Ministeries internationaal actief  geweest met seminars, conferenties, consulten en trainingen over de hele wereld, met een focus op Azië en Europa.

40 landen
In die periode zijn ze op vijf continenten geweest, in 40 landen: Albanië, Egypte, België, China (HK), Denemarken, Duitsland (Oost en West), Engeland, Fiji, Frankrijk, Gazastrook, Griekenland, Nederland, Indonesië, Ierland, Israël, Maagdeneilanden, Canada, Colombia, Mexico, Nieuw-Zeeland, Noord-Ierland, Noorwegen, Oostenrijk, Paraguay, Puerto Rico, Schotland, Zweden, Zwitserland, Slowakije, Spanje, Zuid-Afrika, Zuid-Korea, Tahiti, Tonga, Oeganda, Hongarije, Verenigde Staten van Amerika, Wales, Westelijke Jordaanoever.

Geloofswerk
Dunamis Ministries is een Geloofswerk, wat mede ondersteund wordt door giften. Het uitgangspunt is daarbij de belofte van God dat de mensen die zijn gezegend via deze bediening, ook zullen helpen om deze bediening te ondersteunen. Zo zaaien zij weer op hun beurt om de zegen door te geven en zelf een zegen te zijn voor andere mensen. Een bijbels principe leert ons om ernaar te verlangen zelf een zegen te zijn, wanneer je gezegend bent.

Zie ook Dunamis Ministries Zwitserland