Wanneer wordt de conferentie gehouden?
De conferentie staat gepland op zaterdag 14 september 2019

Waar wordt de conferentie gehouden?
E.C De Rivier Antwerpseweg 5 in Gouda.

Wat kost de conferentie?
De kosten voor deze dag zijn € 15,=. Onder bepaalde voorwaarden is er een korting van 50% op de kosten mogelijk voor. Hiervoor kom je in aanmerking als je:

ergens in opvang bent bij een organisatie en daardoor verhoogde kosten hebt;
in een GGZ instelling opgenomen bent;
(bijbel school) student bent;
op of onder het bestaansminimum leeft.

Als één of meerdere van bovenstaande opties voor jou gelden, kies dan op het aanmeldingsformulier voor ‘gereduceerde bijdrage’. Je betaalt dan € 7,50 voor de conferentie. Mocht dit bedrag ook nog bezwaarlijk voor je zijn, meld je dan toch aan en geef in het veld opmerkingen je probleem aan. Wij zullen samen met jou bekijken hoe je toch deel kunt nemen aan de conferentie.

Hoe kun je je inschrijven?

Aanmelden kan via het formulier op deze website. Dit formulier vind je onderaan deze pagina. Door dit formulier in te vullen, reserveer je een plaats. Nadat de betaling door ons ontvangen is, wordt de reservering definitief.

Schrijf je in met je eigen emailadres. Op dit adres ontvang je naast de bevestiging van inschrijving en betalingsmogelijkheden meer praktische informatie over de conferentie;

Als je voor meerdere personen tegelijk inschrijft (bijvoorbeeld voor één hele familie) en er is maar één emailadres beschikbaar, vul dan wel alle gegevens van de deelnemers in;

Per inschrijving kun je maximaal vijf personen inschrijven.

Loop je onverhoopt tegen problemen aan bij het inschrijven of heb je andere vragen? Mail ons dan even: info@dunamis-ministries.nl. We helpen je graag verder!

 

  • Conferentie Tienerleeftijd
    14 september 2019
    09:00 - 17:00

locatie  

Telefoon locatie 0182795251

Locatie website:

Adres
Antwerpseweg 5, Gouda, 2804WG, Netherlands

Beschrijving:

Kerkzaal van de evangelische Gemeente de Rivier